Batıkent Halı Yıkama’da Sıkma

Firmamız Batıkent halı yıkama sıkma işlemi halı sıkma makinası ile yapılmaktadır. Halı sıkma işlemi halı yıkama’da önemli faktörlerdendir. Halı sıkmada halının yıkama sonrasında durulama işleminde halının durulanmasına yardımcı olmaktadır. Halı sıkma işlemi halı yıkama sonrasında halı rulo şekli ile dürülür. Santrifüjlü otomatik sıkma makinasına koyularak sıkma işlemi yapılır. Santrifüjlü halı sıkma makinası çalışma sistemi aynı evinizdeki çamaşır makinasının sıkmaya geçtiği anki gibi halınınzı sıkma işlemi yapar.

Halı yıkamada sıkmanın en büyük faktörü halı yıkama sonrası içerisinde bulunan sabitlenmiş kirleri hızlı bir şekilde atmasıdır. Bazı halı yıkama firmaları hem makinayı zorlamamak için hemde fazla uzun süre makinayı çalıştırmamak için halıyı suyunu dikip süzdürür makinaya öyle atmaktadır. O işlem sadece halının hızlı kurumasına yardımcı olmaktadır. Bir çok batıkent halı yıkama teknikleri tesisimizde uygulanmaktadır.

Dediğimiz gibi halı makinadan çıkdığı gibi sulu bir şekilde sıkma makinasına atılırda halının kir atma ve reng açılmasında büyük etkisi olacaktır. Batıkent halı yıkama firması halı yıkama tekniklerini iyi bilir ve uygulamasını yapmaktadır.

Batıkende Halı Yıkamada Kurutma
Batıkende Halı Yıkamada Kurutma
News Reporter

1 thought on “Batıkent Halı Yıkama’da Sıkma

  1. Batıkent halı yıkama Sıkma işlemleri için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız buraya sormak istediğinizi yazabilirsiniz.

Comments are closed.

Hemen Ara