Batıkent Yorgan Yıkama

Halı yıkama firmamız siz Batıkent halı yıkama müşterilerinede Batıkent’de yorgan hizmetinide sunmaktadır. Batıkent yorgan yıkama hizmetimizi sunmak için Batıkent yorgan yıkama telefonu her zaman emrinizde hijyenik koşullarda yorgan yıkama işlemi yaptırmak için sizlerden gelecek telefonları beklemekteyiz.

Batıkent’de yorgan yıkama işlemi yaptırmak istiyorsanız En sağlıklı olan otomatik makinalarda yıkama işlemi yapılmasıdır. Bilinizki evinizde kullandığınız çamaşır makinanız k.g. düşük makinalardır. Eğer evinizde yorgan yıkama işlemi yaptıracaksanız makinanıza ciddi derecede zarar verebilirsiniz. Yorgan yıkama yapayım derken makinanızda telafisi olmayacak zaralar açabilirsiniz.

Batıkent halı yıkama merkezimizde bulunan otomatik yıkama makinamızla biz bu işi profesyonelce yapmaktayız. Sizden almış olduğumuz yorganlarınızı ilk gün stirilize olması için bir gün dezenfektekte için hazırladığımız suda bekler ikinci aşama için özel yorgan yıkama şampuanımızla yıkama işlemine geçer. Yorgan yıkama işlemi biten yorgan hijyenik kurutma ve nem alma odamıza alınarak evlerinize poşetli ve ambalajlı olarak Batıkent yorgan yıkama teslimat için hazırlanır.

Batıkent halı yıkama merkezimizde Batıkent battaniye yıkama işlemide yapılmaktadır. Hijyenik ve garantili hizmetler için firmamızı tercih edebilirsiniz

batıkent yorgan yıkama
batıkent yorgan yıkama
News Reporter

1 thought on “Batıkent Yorgan Yıkama

Comments are closed.

Hemen Ara