Batıkent Koltuk Silme

Değerli Batıket halı yıkama müşterileri bazı müşterilerimizden koltuk silme yapıyormusunuz diye talepler gelmektedir. Biz Batıkent koltuk silme işlemi yapmıyoruz. Evinize gelerek Batıkent’de koltuk yıkama işlemi yapıyoruz. Koltuk yıkama işinin yaygınlaşmadığı günümüzde halen evlerede temizlikçi tutarak batıkent’de koltuk silme yaptırıyorlar.

Firmamız Batıkent Halı Yıkama diyorki; Aslında evde koltuk silme işleminin bir faydası olmamaktadır. Size öncelikle evde koltuk silme işlemini anlatalım. Eve gelen temizlikçi bayan bir kova çamaşır sulu su hazırlıyor. Elinede bir bez alarak başlıyor silme işlemine ama ne fayda..! Tüm yüzeydeki kirleri kumaşın arkasına sime ile itiyor ve tüm kirler süngere yapışıyor. Eğer birde çok ıslak silme yaptıysa kumaşta kusma bile yapıyor.

Birde bizim Batıkent koltuk temizleme ekibimizin yaptığı işlemi anlatalım. Evinize yüksek emiş gücünde vakuma sahip endüstiriyel koltuk yıkama makinası ile geliyor. Üstün leke çıkartıcı koltuk yıkama şampuanları ve leke çıkartıcılar kullanarak koltuğunuzun süngerine kadar yıkama ve vakumlama yaparak derinlemesine temizlik sağlıyor.

Kendi ve sevdiklerinizin sağlığını düşünüyorsanız en kısa sürede Batıkent koltuk yıkama işlemi yaptırmayı tercih etmelisiniz.

Batıkentde Koltuk Yıkama Silme Temizleme ve Temizlik İşlemleri
Batıkentde Koltuk Yıkama Silme Temizleme ve Temizlik İşlemleri
News Reporter

1 thought on “Batıkent Koltuk Silme

Comments are closed.

Hemen Ara