Susuz Mahallesi Koltuk Yıkama

Susuz mahallesi koltuk yıkama hizmeti haricinde temizlik fabrikamızda sunduğumuz hizmetlerimiz; battaniye yıkama, yorgan yıkama, halı yıkama,  perde yıkama işlemleridir. Bu işlemler fabrikamızın garantisinde olup müşteri memenuniyeti ana esaslarımızdandır. Firmamızın Ankara’da çalışdığı en hızlı noktalar Batıkent ve Eryaman semtleridir. Bu semtlerin Susuz mahallesi tam ortasında kalmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışımız ile sizlerin hizmetindeyiz.

Kaliteli hizmet anlayışımızı Ankara’nın Susuz mahallesine taşımaktayız. Susuz mahallesi koltuk yıkama hizmetinide vermekteyiz. Batıkent halı yıkama firmamız susuz koltuk yıkama hizmeti haricinde Susuz’da halı yıkama, çekyat yıkama, koltuk yıkama, yatak yıkama, kanepe yıkama, yerinde halıflex halı yıkama hizmetlerini evlerinizde vermekteyiz.

 Firmamız Batıkent halı Yıkama Batıkent gibi Yenimahalle bağlı bulunan Susuz mahallesi koltuk yıkama hizmetini sunmaktadır. Susuz mahallesi aslında corafi açıtan karmakarışık olan bir mahalledir. İstanbul yolu üzeride bulunan bu mahalle kısa zaman önce Yenimahalle’ye bağlı bir köydü. Arka tarafı Batıkentte bakan ön tarafıda İstanbul yolu üzerinde olup Ankara çevre yolu makasınında yanında bulunmaktadır. Geniş yüz ölçümüyle Eryaman’ın Güzelkent mahallesi ile bitişik olan bu mahallede oturan insanlar bile kendini Eryaman’da oturduklarını telaffuz ederler. Ama corafi olarakda doğrudur. Bu mahalle aslında Etimesgut Eryaman’a bağlanması gereken bir mahalle’dir. Birde Ankara’nın göz bebeği olan göksu park eski ismiyle susuz göl ismini susuz mahallesinden almıştır.

Susuz Mahallesi Koltuk temizleme ve temizlik hizmeti
Susuz Mahallesi Koltuk temizleme ve temizlik hizmeti
News Reporter
Hemen Ara